Предложения за налични сауни директно от дърводелската работилница с промоционални цени.
Сглобяеми сауни, предназначени за самостоятелен монтаж от клиента у дома.

Сауните се изработват на готови панели, напълно оборудвани и придружени с инструкция за монтаж. Те са топлоизолирани и пароизолирани, предназначени за вътрешен монтаж на закрито. Необходима ви е минимална височина на помещението 225 см (+15 см от височината на сауната), за да може да я сглобите у дома.

Сглобяема домашна финландска сауна цена

Сглобяема домашна финландска сауна цена

Сглобяема домашна финландска сауна по нашата нискобюджетна програма Standart S

Сауните от нашата програма нискобюджетна сауна „Standart S” се изработват с материали с леки козметични дефекти и конкретно:

За изработка на пейките използваме дърво абачи, качество НАТЮР или често срещано още ОРИГИНАЛ. Материалът се характеризира с натуралното оцветяване на дървото – светъл цвят с естествени тъмни жилки. В класическа програма „Standart” селектираме дъските абачи, така че в тях да не са видими естествените тъмни жилки и означаваме този материал като „Селект” заради извършения подбор.

За обшивка на стените и таваните в сауните използваме материали Северен Смърч или Бял Бор, които се отделят при производството на сауни от нашата класическа програма „Standart”. Материалите са класифицирани първо качество, но в процеса на подбор са установени дребни дефекти, например: повече чепове в една дъска, леки пукнатини и цепнатини, други дребни дефекти, които не използваме в основното производство на сауни. Тези дефекти са козметични и най-често не могат да бъдат забелязани от непрофесионално око.

Използването на тези материали ни позволява да дадем цена за напълно функционираща сауна с около 15-20% по-ниска от цената на аналогичен продукт по стандартната ни програма.

Всички предложени сауни тук са налични в наш склад Пловдив.

КодРазмери, смМатериал стени/пейкиЦена с ДДС
Налични нискобюджетни сауни модел Standart S с промоционални цени
70433S-E
200x200x210Смърч/Абачи
5520 лв
70433P-E
200x200x210Бял Бор/Абачи
6000 лв
70433P-E1200x200x210Бял Бор/Абачи6000 лв