Harvia Radiant Инфрачервена Сауна

Инфрачервената сауна Harvia Radiant ви позволява да се отпуснете в приятна топлина, когато ви е най-подходящо. Кабината работи на базата на директни топлоизлъчващи радиаторни елементи, които произвеждат инфрачервено лъчение. Топлината е подобна на тази, излъчена от слънцето. Инфрачервената топлина ви осигурява цялостно усещане за релаксация и освежаване. Harvia Radiant е инвестиция в вашето благополучие.

Нагревателните елементи на инфрачервената кабина произвеждат топлина с дълга вълна. Топлината прониква дълбоко през кожата ви, което дава няколко положителни ефекти. Тя стимулира кръвообращението, отпуска мускулите, изгаря калории, облекчава стреса и отпуска физически и психически.

Внимание: Инфрачервената топлина не създава вредно лъчение. Въпреки това, поради моментното повишаване на температурата на тъканите, причинено от топлината, трябва да се консултирате с вашия лекар, преди да използвате инфрачервена кабина, ако сте бременна или имате здравословни проблеми.

Монтаж

Инфрачервената кабина Harvia Radiant идва с ясни инструкции за монтаж, което я прави лесна за инсталиране. Тя може да се инсталира на всяко сухо място у дома, включително и в спалнята.

Оборудване

Работното време, температурата и осветлението на инфрачервената сауна се настройват с лесен използване контролен панел. Radiant е готова за употреба за по-малко от 10 минути след включването й.

Снабдена е с радио / CD плейър, за да възпроизвеждате любимата си музика.

Дървена обшивка

Инфрачервената сауна е изработена във вътрешността си от хемлок – луксозна дървесина с приятен аромат, светъл цвят и красива текстура. Външната повърхност е облицована с тъмен орехов фурнир.

Дизайн

Инфрачервената кабина има модерен дизайн и много стъклени повърхности. Големите нагревателни елементи са поставени така, че топлината на дългите вълни да обхваща всички части на тялото ви. Пейките могат да се отстраняват при почистване.

Внос

Инфрачервените сауни Harvia Radiant се внасят от Финландия по поръчка. Срокът за внос варира според текущия ни график. Моля, свържете се с нас за уточнение на срок за доставка.

Размери

Инфрачервената сауна Harvia Radiant кабина се предлага в два размера

  • 90 х 90см и височина 191 см
  • 120 х 105 см и височина 191 см

Цена на сглобяемата инфрачервена сауна

Сглобяеми инфраред (инфрачервени) сауни Harvia Radiant

Сглобяема инфраред (инфрачервена) сауна

Harvia Radiant 90 х 90 х 191 см

Цена 4590 лв с ДДС

Размери: 90 х 90см и височина 191 см
Външна обшивка: фурнир тъмен орех
Вътрешна обшивка: хемлок
Инфраред нагреватели: 4 бр с контролно табло
Места: 1
Мощност: 1340 W
Тегло: 82 кг

Сглобяеми инфраред (инфрачервени) сауни Harvia Radiant

Сглобяема инфраред (инфрачервена) сауна

Harvia Radiant 120 х 105 х 191 см

Цена 4945 лв с ДДС

Размери 120 х 105 см и височина 191 см
Външна обшивка: фурнир тъмен орех
Вътрешна обшивка: хемлок
Инфраред нагреватели: 5 бр с контролно табло
Места: 2
Мощност: 1820 W
Тегло: 117 кг