Рекламация на дефектни стоки, платени по банков път или чрез наложен платеж

Получили сте стока от нас, но тя има дефект или сме направили грешка при обработка на поръчката? Ние ще приемем поръчката обратно, когато стоките са със запазен търговски вид, в оригинални опаковки, неотваряни и неизползвани, без да са монтирани и демонитрани.

Върнете ни поръчката си в няколко прости стъпки.

1 | Попълнете формуляра за връщане, който ще видите по-долу и ни го изпратете.

2 | Изпратете ни стоките обратно за наша сметка на адреса и при условията, който ще ви укажем по имейл в отговор на изпратения тук формуляр. Може да върнете поръчката в някой от нашите складове в градовете София, Пловдив, Варна или Бургас.

3 | Ние ще възстановим по банков път пълната сума на върнатите артикули със стойността на най-евтините разохди по доставка, предлагани стандартно от нашия сайт до 10 работни дни (*).

(*) ЗЗП, Чл. 54., ал. 3  Търговецът няма задължение да възстанови допълнителните разходи за доставка на стоките, когато потребителят изрично е избрал начин на доставяне на стоките, различен от най-евтиния вид стандартна доставка, предлагана от търговеца.

Връщане на закупени стоки, платени по банков път или чрез наложен платеж

Получили сте стока от нас, но искате да упражните законовото си правото на връщане? Ние ще приемем поръчката обратно, когато стоките са със запазен търговски вид, в оригинални опаковки, неотваряни и неизползвани, без да са монтирани и демонитрани.

Върнете ни поръчката си в няколко прости стъпки.

1 | Попълнете формуляра за връщане, който ще видите по-долу и ни го изпратете.

2 | Изпратете ни обратно пратката на адреса, който ще получите по имейл в отговор на изпратения тук формуляр или я върнете в някой от нашите складове в градовете София, Пловдив, Варна или Бургас.

3 | Ние ще възстановим по банков път пълната сума на върнатите артикули без стойността на разходите по доставка и транспорт до 10 работни дни.

Формуляр за връщане или рекламация на стоки

  Данни за пратката

  Моля въведете данните, с които сте направили поръчка

  Причини за връщане

  Моля посочете причина за връщането на стоката от падащото меню.

  (*) Когато посочвате като причина "Отказ от поръчката", Вие упражнявате правото си да върнете закупена стока без дефект в срок от 14 дни от датата на поръчката. В този случай разходите по транспорт в двете посоки са за Ваша сметка. Може да върнете стоката директно в наш склад в градовете София, Пловдив, Варна или Бургас.

  Банкови данни за възстановяване на суми по върнати поръчки

  Сумите по върнати поръчки, платени по банков път или чрез наложен платеж се възстановяват по банков път в срок от 10 работни дни от датата, на която пратката е получена обратно.

  В случаите на рекламация на дефектна стока и когато, по указание на клиент, пратката е изпратена по начин, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас, а имено Спиди икономична доставка, възстановяването на разходите по доставка се извършва само до размера на предлаганата от сайта стандартна най-евтина доставка.

  Указания за връщане

  Моля, укажете имейл, на който да получите данни и по нататъшна информация за връщане на поръчката.